fbpx
Fritidspas Aarhus Kommune - Aarhus Watersports Complex
15133
page-template-default,page,page-id-15133,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,tribe-no-js,page-template-bridge,woo-variation-gallery,woo-variation-gallery-theme-bridge,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Aarhus Kommune Fritidspas

Hvad er et fritidspas?

Et fritidspas er et gavekort fra Aarhus kommune på 1.000 til at betale kontingent i en forening, hvor dit barn gerne vil være medlem. Med et fritidspas kan børn og unge fra økonomiske trængte familier få lige mulighed for at deltage aktivt i foreningslivet. Fritidspasset kan bruges ved tilmelding til svømning, fodbold, tegning, sang og musik, spejder, karate, eller noget helt andet – blandt andet også wakeboarding hos AWC.

 

Har du spørgsmål til fritidspasset kan du skrive til Sport & Fritid på fritidspas@mkb.aarhus.dk eller kontakte dem på telefon 89 40 48 26.

 

Hvem kan få et fritidspas?

For at få et fritidspas må husstandens samlede indtægter ikke overstige 192.714 kr. om året. Det svarer til 90% økonomisk friplads i et pasnings- eller fritidstilbud. Som tommelfingerregel er fritidspasordningen primært til enlige forsørgere. De præcise rammer for tildeling af fritidspas kan læses her.

 

Hvordan får man et fritidspas?

  • Ring til Sport & Fritid på tlf. 89 40 48 26 og opgiv eget eller barnets CPR-nummer eller…

 

  • … Skriv til Malene Bønlykke Riis i Sport & Fritid på fritidspas@mkb.aarhus.dk og oplys egeteller barnets CPR-nummer eller…

 

  • … Besøg Sport & Fritid i N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C, og oplys eget eller barnets CPR-nummer

 

  • Hvis Sport & Fritid vurderer at barnet kan få et fritidspas, får man det tilsendt med po-sten. Hvis man besøger Sport & Fritid, kan man få det i hånden med det samme.OBS: Hvis man har modtaget et fritidspas til ét af sine børn, kan man også få det til sine andre børn i alderen 3 til 17 år. I så fald kontaktes Sport & Fritid som beskrevet ovenfor.

 

Hvordan bruger jeg mit fritidspas hos Aarhus Watersports Complex?

  • Du kontakter Kenneth Enggaard på info@aarhuswake.dk og aftaler hvor fritidspasset skal sendes til eller afleveres.

 

  • Du kan aflevere fritidspasset ved Aarhus Watersports Complex ved Bassin 7 i vores åbningstider.

 

  • HUSK at vedlægge: hvilket hold tilmeldingen drejer sig om, E-mail, telefonnummer og bankkonto- oplysninger. Hvis disse ikke bliver vedlagt, kan vi ikke behandle fritidspasset.

 

  • Husk at få fritidspasset tilbage igen. Hvis der er penge tilbage, kan dit barn bruge resten til en anden aktivitet.